اقتصادی

یوان چین، ارز سودآور روز

یوان چین، ارز سودآور روز

یوان چین، ارز سودآور روز

خلاصه اخبار

پیرو رتبه‌بندی آژانس فیچ و تقویت موقعیت دلار به عنوان پناهگاه امن، ارزهای آسیایی تحت فشار قرار گرفتند. یوان چین تنها ارز سودآور روز بود.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از اینوستینگ، دلار آمریکا در روز پنج‌شنبه افزایش یافت؛ در همین راستا، شاخص دلار و معاملات آتی شاخص دلار پس از افزایش 0.3 درصدی در روز چهارشنبه، هر کدام 0.1 درصد در معاملات آسیایی افزایش یافتند.

پس از اقدام آژانس فیچ که از یک سو، محرکی برای تقاضای پناهگاه امن‌تر برای دلار آمریکا بود و از سوی دیگر، واحدهای آسیایی را تحت فشار نگه داشت، بازارها تا حد زیادی ریسک‌گریز باقی ماندند. 

گفتنی است در حوزه‌ی گزارش‌های کلیدی، داده‌های حقوق و دستمزد قوی‌تر از حد انتظار، بر نگرانی‌ها پیرامون کاهش رتبه‌ی ایالات متحده توسط فیچ غلبه کرد.

در حالی که گزارش قوی حقوق و دستمزد، کاهش رتبه را جبران می‌کند، دلار تحکیم می‌شود

پس از آن که داده‌های بخش خصوصی نشان داد که حقوق و دستمزد ایالات متحده در ماه ژوئیه به میزان قابل توجهی بیش از انتظار رشد یافته است، دلار در روز چهارشنبه در معاملات یک‌شبه‌ افزایش یافت. البته این آمار، بر نگرانی‌ها پیرامون قرائت قوی مشابه در داده‌های رسمی حقوق و دستمزد غیرکشاورزی که روز جمعه قرار است منتشر شود، افزود.

بدیهی است که هر گونه نشانه‌ای از قدرت در بازار کار، به فدرال رزرو فضای بیشتری برای تداوم افزایش نرخ بهره می‌دهد و این سناریو گرچه حامل خبر خوب برای دلار است، اما نمی‌تواند برای دارایی‌های ریسک محور، مثبت باشد.

البته تحلیلگران بر این باورند که اگرچه این اقدام باعث افزایش ریسک‌گریزی خواهد شد، اما بعید است که کاهش رتبه عواقب گسترده‌تری برای بازارهای مالی جهانی داشته باشد.

گفتنی است نگرانی‌ها در مورد کاهش رتبه، در کنار پیش‌بینی‌های فزاینده‌ در مورد گزارش حقوق و دستمزد روز جمعه، باعث شد اکثر ارزهای آسیایی در این هفته، معاملات منفی را تجربه کنند.

بازارها همچنین همزمان با کاهش ارزش پوند ، در انتظار افزایش گسترده‌ی نرخ بهره از سوی بانک انگلستان هستند.

افزایش نرخ بهره

با وجود PMI خدمات قوی، عملکرد یوان چین بهتر می‌شود

پس از آنکه یک نظرسنجی خصوصی نشان داد که بخش خدمات این کشور در ماه جولای بیش از حد انتظار رشد کرده است، یوان چین، با افزایش 0.3 درصدی در برابر دلار، یکی از تنها سودآوران روز بود.

این داده‌ها همچنین بیانگر آن بود که برخی از جنبه‌های اقتصاد چین – به‌ویژه هزینه‌های خرده‌فروشی و تقاضای خدمات – علی‌رغم کندی شدید در تولید و بازار املاک، همچنان قوی هستند.

البته بازارها همچنان در انتظار سیگنال‌های بیشتر در مورد اقدامات محرک از سوی دولت هستند. ناگفته نماند با اینکه مقامات، برای حمایت از بهبود اقتصادی، وعده‌ی اقدامات بیشتری را دادند، اما هنوز جزئیات چندانی در مورد اقدامات پیشنهادی ارائه نکرده‌اند.

پیرامون ارزهای آسیایی چه گذشت؟

در چشم‌انداز سایر ارزها، ین ژاپن پس از انجام یک عملیات بدون برنامه‌ریزی خرید اوراق قرضه توسط بانک مرکزی ژاپن، 0.2 درصد کاهش یافت.

و در استرالیا، داده‌ها حاکی از آن بود که از یک سو، فروش خرده‌فروشی در سه ماهه‌ی دوم، کمتر از حد انتظار کاهش یافته و از سوی دیگر، مازاد تجاری این کشور در ماه ژوئن ثابت مانده است. این داده‌ها باعث شد که دلار استرالیا اندکی کاهش یابد.

ارزهای پرریسک مانند وون کره جنوبی و دلار تایوان پس از زیان شدید این هفته به ترتیب 0.1 و 0.2 درصد کاهش یافتند.

دلار تایوان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *